Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در آیین تکریم و معارفه مدیر شبکه رادیویی قرآن که امروز با حضور ابراهیم کیا بیان مشاور اجرایی معاونت صدا، مدیران شبکه‌های رادیویی و همکاران رادیو قرآن در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد، حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی گفت: در آستانه تغییر مدیریتی در شبکه‌ای که انصافا با نگاه بالا و بسیار دور اندیشانه تاسیس شده، هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افتخار خیلی بزرگی برای معاونت صداست که رادیو قرآن جزء اولین شبکه‌های تاسیس شده در رادیو با عنایت حضرت آقاست.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم ماموریت صدای جمهوری اسلامی ایران را مرور کنیم باید بگوییم اساس تاسیس سازمان صدا و سیما،  گسترش فرهنگ و تحقق اندیشه‌های قرآنی نیست. با این بینش، انتظاراتی که از این شبکه می‌رود، خیلی بالاست و باید گام‌های بزرگ و بلندی برداشت، چون بیشتر از این هم از آن مطالبه می‌شود.

شاه‌آبادی تصریح کرد: نزدیک به دو دهه به همت مدیران و همکاران ارزشمند، رادیو قرآن کوله باری از افتخارات را با خودش دارد.

وی ادامه داد: توسعه فرهنگ قرآنی زمان اتفاق می‌افتد که مردم با قرآن انس پیدا کنند و در این میان، رادیو بیشتر از هر رسانه دیگری همدم و مونس مردم است. برنامه‌سازان این شبکه رادیویی باید تمام آن چیزی که در جای جای قرآن کریم نهفته است را با استفاده از ظرفیت‌های هنری انتقال دهند که این تبدیل ظرفیت، مهارت می‌خواهد.

معاون صدای رسانه ملی با بیان اینکه علما، اندیشمندان، فقها و همه بزرگان دین تلاش کردند که قرآن را در زندگی مردم بیاورند، تصریح کرد:امروز پرچمی را که علمای دین برافراشتند در رادیو قرآن تداوم می‌یابد و آنچه را بزرگان دین انجام می‌دهند در این رادیو گسترش پیدا می‌کند؛ لذا کار بزرگی بر دوش اصحاب رادیو قرآن است. اثر بخشی مضاعف در این زمینه، تلاش جدی‌تر واستفاده از روش ها‌ی متنوع است. چنانچه بخواهیم اهدافمان را مرور کنیم باید بدانیم کاری که انجام می‌دهیم کار بزرگی است، کاری که یک عالم دینی انجام می‌دهد و همه زندگی خود را وقف اعتلای نام قرآن می‌کند.

وی تاکید کرد: برنامه‌سازان رادیو قرآن با کسب دانش و اطلاعات و روش‌های هنرمندانه، آنچه را که در این کتاب آسمانی وجود دارد را در قلب و بطن مردم به وجود بیاورند.

شاه‌آبادی با اشاره به حمایت‌های صورت گرفته از رادیو قرآن گفت: حمایت‌هایی که از رادیو قرآن انجام گرفته، خوب بوده است و کار‌های بزرگی در همین مدت که آقای ابوالقاسمی در رادیو قرآن بوده صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه شخصیت ابوالقاسمی نیاز به تعریف امثال بنده ندارد، ادامه داد: افتخار می‌کنیم که شخصیت آقای ابوالقاسمی در مجموعه صدا و سیما خصوصا رادیو وجود دارد. وی تمام تلاششان را برای توسعه فرهنگ قرآنی انجام دادند. حسن خلق، سکینه و طمانینه ایشان برای من ارزشمند بوده است. خدا را شکر که ایشان زندگی خود را وقف قرآن کرده است، امیدواریم که همکاری ما با ایشان در اشکال دیگری وجود داشته باشد.

شاه آبادی با بیان اینکه برای چهره‌های تخصصی علم، خصوصا چهره‌های قرآنی ارزش ویژه‌ای قائل هستم، ادامه داد: شخصیت‌های قرآنی که در رادیو هستند، باید در جایگاه خودشان نقش آفرین باشند. آقا‌ی ابوالقاسمی یک سرمایه و از افتخارات نظام است که رادیو می‌تواند از جایگاه ایشان بهره ببرد. از زحمت‌های چند ساله ایشان چه در زمانی که مدیرشبکه بودند، چه زمانی که در مسئولیت‌های دیگری مثل مدیر گروه و کارشناسی نقش آفرین بودند، تشکر می‌کنم.

معاون صدا با اشاره به خصوصیات کاری آقای ایزدی گفت: قبل از آمدن به سازمان صدا و سیما، توفیق آشنایی با ایشان را نداشتم، مدتی بود در معاونت برنامه ریزی سازمان متوجه شدم که آشنایی خوبی با مجموعه سازمان دارند و از توان اجرایی خوبی بهره‌مند هستند.

وی با اشاره به تغییر مدیریتی در شبکه رادیویی قرآن خاطر نشان کرد: به نظرم می‌آید در این برهه انرژی جدیدی به رادیو قرآن دمیده شود، نباید آن چیزی که داشتیم فکر کنیم، دیگر نداریم بلکه به اضافه‌ آن، ظرفیت‌های جدید و نگاه مضاعفی تزریق می‌شود.

شاه آبادی تصریح کرد:آقای ایزدی در حوزه‌های تخصصی قرآن در بعضی رشته‌ها از نفرات برتر است و اگر این ظرفیت در کنار شخصیت شناخته شده قرآنی آقای ابوالقاسمی بیاید، رادیو قرآن می‌تواند یک گام به جلو بردارد. البته احساس می‌کنم کسانی که در رادیو قرآن مشغول فعالیت هستند، واقف به این موضوع هستند که مسئولیت چه کار مهمی را بر عهده دارند چرا که قرآن مبتنی بر فطرت انسانی است .

معاون صدا در پایان برای آقای ایزدی آرزوی موفقیت طلب کرد و امیدوار شد که مجموعه صدا همچنان از تلاش‌های ایشان بهره‌مند باشند و گفت: امیدوارم این تغییر مدیریت به ارتقاء رادیو قرآن بیانجامد. به آقای ایزدی نیز توصیه می‌کنم که از همه ظرفیت‌های جامعه قرآنی به خوبی استفاده کنند. چون در فضای قرآنی کشور، چهره‌های قرآنی فراوانی وجود دارد که باید از توان آن‌ها استفاده کرد.

افتخار سربازی برای قرآن

احمد ابوالقاسمی مدیر رادیو قرآن با بیان اینکه افتخار این را داشته ام که سربازی برای قرآن کریم باشم، گفت: هیچ وقت سخن استادم را فراموش نمی‌کنم، زمانی که از مسابقات مالزی برمی‌گشتم، تمام محله را برایم چراغانی کرده بودند، خرد و کلان برای عرض تبریک به استقبالم آمده بودند. او گفت: نگاه کن توکاری برای قرآن انجام ندادی فقط آن را قشنگ تلاوت کردی. همین مقدار کار برای قرآن کریم باعث شده که تا این مرحله دیده شوی، فکر کن اگر برای این کتاب آسمانی ایثار کنی، چقدر بالا می‌روی.

ابوالقاسمی با بیان اینکه بیشتر از اینکه برای قرآن زحمت کشیده باشم برایم «آمد» داشته است، ادامه داد: خوشحالم که جابجایی ساده‌ای بین دوسرباز قرآنی صورت می‌گیرد. شخصی در راس این شبکه قرار می‌گیرد که خود چهره‌ای شناخته شده در مباحث قرآنی و مهم‌تر از آن برنامه‌ساز بوده‌است. در حال حاضر آرشیو غنی رادیو قرآن باعث مباهات است.

وی با بیان اینکه شاید بعضی‌ها غبطه شغل دیگران را بخورند، ادامه داد: من تا به حال غبطه شغلی را نخوردم، همیشه هم به بچه‌ها می‌گفتم انشاء الله در راه رفتن به جلسه قرآن یا برگشتن از آن از دنیا بروم. انشاء الله که مورد قهر قرآن قرار نگیریم و توفیق خدمت از ما سلب نشود.

کار در رایو قرآن بدون موسیقی سخت است

مجتبی ایزدی با حکم حمید شاه‌آبادی معاونت صدای رسانه ملی به سمت مدیریت رادیو قرآن منصوب شده نیز طی سخنانی از ابراز لطف همه همکاران و معاون صدا تشکر و تصریح کرد: فرصت خدمت به قرآن کریم، فرصتی ارزشمند است. کار برای نظام جمهوری اسلامی ایران و خدمت در سازمان صدا و سیما از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: جا دارد از همه کسانی که در این شبکه خدمت کرده‌اند یادی بکنیم.

ایزدی با بیان اینکه کار در رادیو قرآن از جهاتی آسان است، ادامه داد: کار در رادیو قرآن آسان است، چون منبع غنی و پایان ناپذیری همچون کلام خدا وجود دارد و سخت است، چون بدون موسیقی باید برنامه سازی کرد. البته بهترین برنامه‌سازی‌ها در رادیو قرآن شکل می‌گیرد، چون بدون موسیقی می‌تواند مخاطب خود را جذب کند.

مدیر رادیو قرآن خاطر نشان کرد: انشاء الله با برنامه‌ریزی‌هایی که در نظر گرفته شده، رادیو قرآن با مدد دوستان بتواند به سمت جلو حرکت کند.

در ابتدای این مراسم تنی چند از مدیران گروه‌های رادیو قرآن در باره‌ فضائل اخلاقی و چهره شناخته شده آقای ابوالقاسمی مدیر قبلی رادیو قرآن صحبت کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدا و سیما رادیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۷۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر ادامه و احیای رویکرد تفسیری امام خامنه‌ای در میان فرهیختگان قرآن پژوه تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری امروز در کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت آیت الله خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم در حال برگزاری است، ضمن تبریک روز معلم و تجلیل از یاد و خاطره استاد شهید مطهری، با اشاره به روایتی از امام هادی علیه السلام در رابطه با جایگاه قرآن در تجلی زندگی مومنانه اظهار داشت: با این که همواره معارف قرآنی در مسیر تحقیق، پژوهش و ترویج و نشر و بسط قرار دارد، همچنان شادابی و طراوتش حفظ و روز به روز بر آن افزوده می شود.

وی با تاکید بر اینکه خداوند متعال قرآن را به گستره فراگیر تمام زمان ها تا روز قیامت نازل کرده است، گفت: امام هادی علیه السلام در پاسخ به این سوال که چه سرّی است که قرآن هر چه بیشتر خوانده و بحث شود، بر تازگی و طراوت آن افزوده می شود؟ فرمودند: چون خداوند تبارک و تعالی، آن را تنها برای زمانی خاص و مردمی خاصّ قرار نداده است. از این رو، در هر زمانی و برای هر مردمی، تا روز قیامت، تازه و باطراوت است.

آیت الله حسینی بوشهری ضمن اشاره به اهمیت تبیین، توضیح و نشر اندیشه های قرآنی رهبر معظم انقلاب از دست اندرکاران برگزاری این کنگره تشکر کرد و افزود: امامین انقلاب بر این موضوع تصریح داشتند که با انس با قرآن و تامل در آیات الهی، از زاویه نگاه قرآن می شود به دل ها راه یافت و در دل ها نفوذ کرد.

وی ضمن تأکید بر ادامه و احیای رویکرد تفسیری امام خامنه‌ای در میان فرهیختگان قرآن پژوه به نوع نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب به موضوعات متعدد اجتماعی اشاره کرد و گفت: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب پیش از انقلاب و بعد از انقلاب متفاوت بوده، و تفسیر آیات الهی را مبتنی بر اقتضائات و شرایط روز مورد توجه قرار دادند.

آیت الله حسینی بوشهری تفسیر حضرت آیت الله خامنه ای از قرآن را تفسیر اجتهادی دانست و گفت: ایشان از رهگذر عقل و خرد ضمن تفسیر قرآن به قرآن، آیات الهی را مبتنی بر روایات اسلامی تفسیر کردند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب از یک جهت اجتهادی و از جهتی متناظر با موضوعات زمان است.

وی بر اهمیت پایش همه جانبه اندیشه های قرآنی رهبر معظم انقلاب تاکید و بیان کرد: برخی از اساتید در بررسی کلمه به کلمه و جمله به جمله تفاسیر امام خامنه ای، نکات بدیعی را در رابطه با روش و گرایش تفسیری و قواعد آن ارائه کردند.

آیت الله حسینی بوشهری تدبر در قرآن را از مهمترین نکات پیش از تلاوت قرآن دانست و اظهار داشت: شأن پیامبر شأن تبیینی نسبت به آیات قرآن بود؛  لذا در تدبر به قرآن باید در عین توجه به محکمات، معنای متشابهات را در مسیر ارجاعات علمی قابل قبول استخراج کرد.

وی با بیان این که تفسیر قرآن باید به گونه ای باشد که خواص بپسنند و عوام بفهمند، خاطرنشان کرد: تفسیر قرآن به قرآن رهبر معظم انقلاب همچون سیاق علامه طباطبایی متاخذ از «القرآن یفسر بعضه بعضا» است؛ لذا کسی که می خواهد یک آیه تفسیر کند، باید به سایر آیات قرآن اشراف داشته باشد تا گمراه نشود و به بیراهه نرود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه تشریحی از تفسیر قرآن به قرآن، به مصادیقی از آیات الهی که مکمل و مفسر دیگر آیات هستند، اشاره و به تبیین برخی از ملاک های زندگی مومنانه از نگاه قرآنی پرداخت.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که باید به دغدغه های اجتماعی جامعه پرداخت و خود را محصور در احکام فردی ننماییم، تصریح کرد: باید با رویکرد هدایتی و تربیتی وارد میدان تجلی احکام اجتماعی  شده، راه حل ها را از بند بند آیات قرآنی اتخاذ کنیم.

وی قرآن را نسخه شفابخش، موعظه گر، هدایت آفرین و رحمت بخش برای مومنان دانست و افزود: کسی که تحت تاثیر موعظه قرآن قرار گیرد، زنگارها از دل زدوده شده، زمینه هدایت فراهم خواهد شد؛ و کسی که مشمول هدایت شود، مشمول رحمت الهی خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری با تأکید بر این که نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در چند جلد مکتوب خلاصه کرد، خاطرنشان کرد: بحث های تفسیری رهبر معظم انقلاب با راه و سخن ایشان عجین شده است؛ به گونه ای که هرجا سخنی می گویند، مبتنی بر نکته سنجی های دقیق و عمیق معارف قرآنی است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن اشاره به جایگاه سنت های اجتماعی جوامع در نگاه قرآنی، شبهه زدایی از معارف قرآنی در اذهان مخاطبان را یکی از سیره های تفسیری رهبر معظم انقلاب دانست.

وی به تبیین مصادیقی از نحوه پاسخگویی رهبر معظم انقلاب به شبهات مبتنی بر نگاه قرآنی پرداخت و با تاکید بر این که زندگی حقی همگانی است، گفت: اینگونه نیست که یک عده ای هر کاری دلشان خواست انجام دهند و از دیگران بخواهند که ساکت بمانند، نمی شود که رژیم صهیونیستی بزرگترین  جنایات را رقم بزند و در مقابل پاسخ حق دفاع فلسطینیان، رویه محکومیت را در پیش گیرند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود