Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، به نوعی می‌توان رادیو را یکی از تاثیرگزارترین رسانه‌ها بر شمرد که تا قبل از ظهور تلویزیون یا جعبه جادو قدرت و نفوذش در بین مردم غیر قابل انکار بود. به نوعی کمتر کسی فکر می‌کرد این رسانه قدرتمند، روزی مخاطبان خود را از دست بدهد و برای تامین هزینه‌های خود با مشکل مواجه باشد. 

البته رادیو با تمام مشکلات پیش رویش، به ماجراجویی خود ادامه داده و همچنان مخاطبان خاص خود را دارد اما از طرفی کم بودن تعداد مخاطبان آن سبب شده تا وضعیت مالی کارکنانی که در آن حضور دارند در حد رسانه‌ای همچون تلویزیون نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به این بهانه با معاون صدا درباره اینکه چطور می‌توان با استفاده از ابزارهایی همچون فضای مجازی به تعداد مخاطبان رادیو اضافه کرد، به گپ و گفت پرداختیم.

حمید شاه‌آبادی (معاون صدا) درباره استفاده از فضای مجازی در رادیو که می‌تواند به تاثیرگذاری هرچه بیشتر برنامه‌های رادیویی و جذب مخاطبان بیشتر در این رسانه کمک کند، به ایلنا گفت: همه شبکه‌های رادیویی بخش فضای مجازی دارند و هر کدام کانال‌های اختصاصی خود را دایر کرده‌اند؛ اما متاسفانه کارها در این زمینه، همچنان کارهای ابتدایی است. اما لازم است توضیح دهم که قطعا این موضوع مورد توجه بوده و ما آن را از تهیه‌کنندگان خود هم خواسته‌ایم. چراکه بیشتر فضای کار آنها صوتی است و به نوعی استفاده از این فضا برای آنها بهتر می‌تواند اتفاق بیفتد. به این ترتیب انشالله در این زمینه برای شبکه‌های رادیویی ارتقای بهتری خواهد افتاد.

وی همچنین درباره صحبت‌هایی که مبنی بر ممنوعیت برنامه‌های رادیویی در استفاده از فضای مجازی مطرح می‌شود، نیز بیان کرد: هیچ ممنوعیتی در این زمینه وجود ندارد و ما ۵۰ کانال در این زمینه داریم. 

معاون صدا درباره روند جذب اسپانسر برای برنامه‌های رادیویی نیز توضیح داد: به هر حال ضوابط ما این بوده که محتوا فدای تبلیغات نشود ولی از نظر قانونی ما هیچ محدودیتی در این زمینه نداریم و همه قوانینی که برای سیما هست، برای صدا هم وجود دارد. فقط مراعات ما در این زمینه بالاتر بوده تا یک وقت خدای نکرده نگاه اسپانسر بر نگاه محتوا در این فضا غلبه نکند. به هر حال این ضوابط وجود دارد و از یک قانون یکسان پیروی می‌کند و ما استفاده خود را از این فضا می‌بریم. 

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که با توجه به دستمزدهای پایین عوامل برنامه‌های رادیویی در صورت جذب اسپانسر برای برنامه‌ها، آیا دستمزد عوامل آن برنامه بالا می‌رود، گفت: اشکالی در این زمینه وجود ندارد و با ضوابطی این اتفاق می‌تواند ایجاد شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تبلیغات تلویزیون رسانه فضای مجازی معاون حمید شاه آبادی معاون صدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد