Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سید اسماعیل موسوی اظهار داشت: در مورد تغییر زمان مناظره ها در چهارمین جلسه کمیسیون که به ریاست وزیر کشور برگزار شد، یکی از اعضای کمیسیون، موضوع هم زمانی مناظره‌ها با مسابقات تیم ملی فوتبال را مطرح کرد.
موسوی ادامه داد: مناظره ها و دیگر برنامه های تبلیغات نامزدها با این هدف، پیش بینی شده است که نامزدها بتوانند برنامه‌های خودشان را به جامعه ارائه کنند و ایده هایشان را مطرح کنند؛ این فرصت تبلیغاتی در صدا و سیما برایشان پیش آمده است، اما وقتی از لحاظ زمانی،  تداخل و همپوشانی با مسابقات فوتبال دارد، طبیعی است که این فرصت از دستشان می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بنابراین در آن جلسه تصمیم گرفته شد که زمان مناظره ها تغییر کند؛ هم ساعت و هم روز آن. لذا پیشنهاد شد که یک شب قبل یا یک شب بعد از روزی که صدا و سیما تعیین کرده انجام شود و مصوب شد، بلافاصله بعد از جلسه و تصویب آن، به صدا و سیما به عنوان مجری ابلاغ شد و اخیراً هم صدا و سیما بر اساس مصوبه تصمیم گرفته و زمان نهایی مناظره ها را اعلام کرده است.
دبیر هیات مرکزی اجرایی انتخابات ریاست جمهوری ضمن تقدیر از تلاش های رسانه ملی در روند تولید و پخش برنامه های تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: اصولاً برنامه ریزی و کنداکتور همه برنامه های زنده یا ضبطی رادیو تلویزیونی نامزدها، از سوی سازمان صدا و سیما ارایه می شود و پس از طرح در کمیسیون با استفاده از نقطه نظرات تخصصی و کارشناسی، به تصویب می رسد.
وی افزود: در خصوص مناظره ها که در روز برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال برنامه ریزی شد، یکی از اعضای کمیسیون طرح موضوع کرد و لذا تطبیق داده شد و مشخص شد که یک همزمانی وجود دارد و صرفاً به خاطر استفاده بهتر نامزدها از زمان مناظره ها و همچنین استفاده بهتر مردم از محتوای مناظره ها این جابجایی به تصویب کمیسیون رسید.
عضو کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری نتیجه گرفت: اینکه گفته شود، جابجایی زمان مناظره ها با نظر وزیر کشور صورت گرفته است، درست نیست، بلکه، این موضوع در کمیسیون، بررسی شده و با تصویب  کمیسیون، زمان مناظره ها به صورت علی السویه برای همه نامزدها  تغییر یافته است.
دبیر ستاد انتخابات کشور، تأکید کرد: البته روشن است که این شرایط برای همه نامزدها یکسان است و  چون همه در این برنامه شرکت دارند اینکه گفته می شود تبعیض واقع شده، قطعاً درست نیست.
گفتنی است کمیسیون بررسی تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری بر اساس قانون به ریاست وزیر کشور و با عضویت دادستان کل کشور،  رییس سازمان صدا و سیما، نماینده شورای نظارت بر صدا و سیما و دبیر هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری تشکیل می شود.

پربیننده ترین تذکر مهم رهبر انقلاب به شورای نگهبان نامزدهای ریاست جمهوری چه خانه و ماشینی دارند؟ ۲ رقیب جدی رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ به برخی که صلاحیتشان احراز نشد جفا شد/ جمهوری اسلامی مهمترین ابتکار امام خمینی (ره) بود دختر ابراهیم رییسی درباره پدرش چه گفت؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری 1400 انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری زمان مناظره ها صدا و سیما وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت راه و شهرسازی، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی و «بن الطوق الماری» وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن ۲ سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تأسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه نخستین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

شایان‌ذکر است، مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال- جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه‌های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسؤولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

کد خبر 6094564

دیگر خبرها

  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان