Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، « سید اسماعیل موسوی» دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت و گو با پایگاه خبری وزارت کشور افزود: در مورد تغییر زمان مناظره ها در چهارمین جلسه کمیسیون که به ریاست وزیر کشور برگزار شد، یکی از اعضای کمیسیون، موضوع هم زمانی مناظره‌ها با مسابقات تیم ملی فوتبال را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی ادامه داد: مناظره ها و دیگر برنامه های تبلیغات نامزدها با این هدف، پیش بینی شده است که نامزدها بتوانند برنامه‌های خودشان را به جامعه ارائه کنند و ایده هایشان را مطرح کنند؛ این فرصت تبلیغاتی در صدا و سیما برایشان پیش آمده است، اما وقتی از لحاظ زمانی،  تداخل و همپوشانی با مسابقات فوتبال دارد، طبیعی است که این فرصت از دستشان می رود.

وی توضیح داد: بنابراین در آن جلسه تصمیم گرفته شد که زمان مناظره ها تغییر کند؛ هم ساعت و هم روز آن. لذا پیشنهاد شد که یک شب قبل یا یک شب بعد از روزی که صدا و سیما تعیین کرده انجام شود و مصوب شد، بلافاصله بعد از جلسه و تصویب آن، به صدا و سیما به عنوان مجری ابلاغ شد و اخیراً هم صدا و سیما بر اساس مصوبه تصمیم گرفته و زمان نهایی مناظره ها را اعلام کرده است.

دبیر هیات مرکزی اجرایی انتخابات ریاست جمهوری ضمن تقدیر از تلاش های رسانه ملی در روند تولید و پخش برنامه های تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: اصولاً برنامه ریزی و کنداکتور همه برنامه های زنده یا ضبطی رادیو تلویزیونی نامزدها، از سوی سازمان صدا و سیما ارایه می شود و پس از طرح در کمیسیون با استفاده از نقطه نظرات تخصصی و کارشناسی، به تصویب می رسد.

وی افزود: در خصوص مناظره ها که در روز برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال برنامه ریزی شد، یکی از اعضای کمیسیون طرح موضوع کرد و لذا تطبیق داده شد و مشخص شد که یک همزمانی وجود دارد و صرفاً به خاطر استفاده بهتر نامزدها از زمان مناظره ها و همچنین استفاده بهتر مردم از محتوای مناظره ها این جابجایی به تصویب کمیسیون رسید.

عضو کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اینکه گفته شود، جابجایی زمان مناظره ها با نظر وزیر کشور صورت گرفته است، درست نیست، بلکه، این موضوع در کمیسیون، بررسی شده و با تصویب  کمیسیون، زمان مناظره ها به صورت علی السویه برای همه نامزدها  تغییر یافته است.

دبیر ستاد انتخابات کشور، تاکید کرد: البته روشن است که این شرایط برای همه نامزدها یکسان است و  چون همه در این برنامه شرکت دارند اینکه گفته می شود تبعیض واقع شده، قطعاً درست نیست.

کمیسیون بررسی تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری بر اساس قانون به ریاست وزیر کشور و با عضویت دادستان کل کشور، رییس سازمان صدا و سیما، نماینده شورای نظارت بر صدا و سیما و دبیر هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری تشکیل می شود.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز ۲۸ خرداد ماه سال جاری برگزار می شود.

 
 
  
  

منبع: الف

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری زمان مناظره ها صدا و سیما وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مناظره های انتخاباتی مجلس در مازندران از فردا پخش می شود
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مازندران از فردا
  • آغاز پخش مناظره نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس از فردا
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • نام استقلال و پرسپولیس تغییر کرده است؟ | ببینید
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان