Web Analytics Made Easy - Statcounter

با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی با نام «پژواک» در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، عباس رجب سلمانی، دبیر نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، ایده اصلی این جشنواره را از سوی معاون صدا دانست و گفت: حسب نظر علی بخشی‌زاده، معاون صدا، رادیو موظف شد در سال جدید فضای متفاوتی به محتوای ارائه شده روی آنتن ببخشد که موضوع مستند رادیویی از مهمترین بخش‌های این فصول بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مستند رادیویی را بخش مغفول مانده در رسانه شنیداری رادیو دانست و گفت: به دلیل تخصصی بودن این حوزه، سخت بودن تولید مستند، هزینه‌های بالای پیش تولید و برآورد اندک، تولید مستند در شبکه‌های رادیویی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و ما با معدود مستندهایی روبه‌رو هستیم که مخاطب آن‌ها را به یاد داشته‌ باشد. از این رو معاونت صدا تصمیم گرفت با احیای این جایگاه، ساختار مستند رادیویی را ارتقاء دهد تا در آینده، شبکه‌های رادیویی معاونت صدا متناسب با ماموریت خود و مخاطب هدف خود به آموزش این قبیل برنامه‌ها توجه بیش‌تری نشان دهد.

رجب سلمانی مهم‌ترین هدف از برگزاری این جشنواره را احیای ساختار و ارتقای جایگاه مستند رادیویی دانست و گفت: شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، به روزرسانی دانش مستندسازان، گسترش و جذب مخاطبان مستندهای رادیویی، افزایش جذابیت‌های ساختار مستند از دیگر اهداف جشنواره است.
وی افزود: برای اینکه صرفا کار جشنواره‌ای نکرده باشیم تصمیم گرفتیم در طراحی این جشنواره سیاست‌های برنامه‌سازی در رادیو را تبیین کنیم و بر اساس نیاز و افق آتی معاونت صدا بخش‌های این جشنواره را بچینیم.
وی یکی از نتایج برگزاری این جشنواره را ساماندهی برنامه‌های مستند و توجه به آن‌ها در براوردها دانست تا شاهد عدالت بیش‌تری در نگاه رسانه‌ای در آن‌ها باشیم.
رجب سلمانی با اشاره به سه بخش اصلی، مردمی و مستندنگاری  در اولین جشنواره مستند گفت: در بخش اصلی مستندهای مصوب سازمان (مستند محض، بازسازی، داستانی، گزارشی و چهره‌نگاری) را مطرح می‌کنیم و در بخش مردمی نیز دست مخاطبان را در ارائه سه محور مستند گزارشی، روایی و بازسازی بازگذاشته‌ایم.

دبیر جشنواره مستند رادیویی پژواک به بخش‌های موضوعی این جشنواره که در اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود اشاره کرد و گفت: چهار جایزه ویژه با عنوان های جایزه حاج قاسم سلیمانی ( دفاع مقدس، مدافعین حرم و مدافعین سلامت)، محیط زیست، زبان فارسی و گردشگری اختصاص داده‌ایم.

وی آموزش را بخشی مهم از این جشنواره دانست و تصریح کرد: دو کمیته آموزش و کارگاه‌های برنامه‌سازی این مهم را برعهده گرفته‌اند و تلاش می‌کنیم با برپایی این کارگاه‌ها ایده‌های برنامه‌سازان و مخاطبان را بررسی کنیم و ضمن آموزش، آن‌ها را به ساخت مستند رادیویی ترغیب کنیم.

عباس رجب سلمانی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مستند رادیویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟

ایتنا - اینستاگرام اعلام کرد که الگوریتم خود را با هدف کمک به حساب‌های کاربری که دنبال‌کنندگان کمتری دارند، تغییر می‌دهد.
بر اساس اعلام اینستاگرام، محتواسازان کوچک که مخاطبان کمتری دارند با تغییر الگوریتم این رسانه اجتماعی به راحتی محتواهای دست اول خود را به‌دست کاربران می‌رسانند.

شرکت متا با تغییراتی که در الگوریتم پیشنهاد بخش لیز اعمال می‌کند، محتواهای دست اول را بیشتر از گذشته به کاربران پیشنهاد می‌دهد. 

همچنین با این تغییرات، سیستم رتبه‌بندی محتوای اینستاگرام پست‌هایی که فقط محتواهای دیگران را بازنشر می‌کنند، کمتر پیشنهاد می‌دهد.

در گذشته، سیستم رتبه‌بندی محتوای اینستاگرام پست‌های محتواسازانی که دنبال‌کنندگان بیشتری داشتند، و همچنین اکانت‌هایی که محتواهای دیگران را بازنشر می‌کردند را بیشتر از تولیدکنندگان محتواهای دست اول و کوچک به کاربران پیشنهاد می‌کرد.

 

با تغییرات جدید در الگوریتم اینستاگرام، اکانت‌هایی که دنبال‌کنندگان بیشتری دارند دیگر در اولویت قرار نمی‌گیرند.

بر اساس اعلام اینستاگرام، این تغییرات در ماه‌های آینده قابل مشاهده خواهد بود.

اینستاگرام مدتی است که تغییرات مهمی را در نحوه استفاده کاربران از این پلتفرم ایجاد کرده است. شرکت متا تصمیم گرفته است که به توصیه محتوای سیاسی و اجتماعی پایان دهد. این شرکت پیشتر اقدام‌های متعددی را برای محافظت از کاربران کودک انجام داده است.

دیگر خبرها

  • «رخ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • «بیگانه» در آنتن شبکه ۳ دیده ‌می‌شود
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد